Разкажи ми…на фестивал “Събуди се” за първи път

playback представление на открито

19

June
Събудени със слънцето и дишащи със ветровете, на сцена от трева, под арка от дървета, ще играем на живота, който споделите, върховете, или на спънките зад вас ще нарисуваме портрета.
Да отворим на сърцата бреговете и заедно да бъдем композитори, художници, поети – всички стари рамки разчупете, свободата на Балкана изберете, и на ФЕСТИВАЛА "WAKE UP" този път ни посетете!
Playback театър „Разкажи ми“ ще бъде част от „Събуди се!“ Експеримент №11 – сред зеленината над Пловдив, където ще се будим не в бетонни клетки, а сред природата, ще пием вода от изворите, ще творим сред полски цветя и ще се свържем помежду си по един много по-близък до Естеството начин!
Елате в Задушевно пространство точно в 13:00 и разкажете за вашето събуждане, споделете с нас вашия път до свободата, дайте ни вашата визия за онова, което ни предстои като цивилизация!
На нашата сцена ще изживеете всяко настроение, всяко желание, всяка история, които ни доверите, през спонтанността и проникновението на нашите актьори и музиканти.
Програмата на фестивала може да разгледате тук.