Разкажи ми…СТАРТИРАМЕЕЕ

дебютно playback представление

29

October
Заповядайте на нашето ПЪРВО представление – първо за сезон 2020/2021, първо за Ритуален дом „Красно село“, и най-вече първо за нас като група "Разкажи ми"!
В препускащия делник нямате време за себе си или обратното, имате импулс да отворите врата към своя вътрешен свят, за да споделите какво ви е докоснало днес, вчера, какво си пожелавате за утре? В плетеницата от събития в живота ви се е родило прозрение или сте се гмурнали в емоция, заради която искате да промените себе си и света?
На нашата сцена ще имате възможност да изживеете всяко свое настроение, всеки свой миг на радост или тъга, всяка своя забавна или съкровена история, които ни доверите, през спонтанността и проникновението на нашите актьори и музиканти!
Всяко Ваше споделяне е ценен подарък за нас – и ние ще ви върнем този подарък през призма от нови емоции и багри, а може би и с друг поглед към хоризонтите пред погледа ви.
Вход: ДАРЕНИЕ. Минимален обмен на изобилие, който ще ни даде знак, че сме оставили следа в сетивата ви, е 10 лева.
ВНИМАНИЕ!
Поради ограничените маста, моля да направите РЕЗЕРВАЦИЯ на страницата ни! Напишете ни, само отметка "Ще отида" не ви гарантира място 🙂
Заповядайте 10 минути по-рано, за да се настаните.
Вратите затварят в 19:40.
Всички мерки за безопасност срещу COVID 19 ще бъдат спазени.